Zsaluzia, Pergola, stb.

A zsaluzia egy szerkezet, amely a külső nyílászárók, például ablakok, ajtók, teraszajtók, és egyéb helyiségek nyílászáróinak borítására szolgál. A zsaluzia kiváló minőségű, prémium alumínium alapanyagból elérhető cégünknél, és széles választékban tudjuk az Ön igényeinek megfelelően telepíteni. A zsaluzia előnye, hogy lehetővé teszi a természetes fény és levegő szabályozását, valamint a magánélet védelmét, az árnyékolást és az erős napfény vagy hőség csökkentését. A zsaluzia karbantartása viszonylag egyszerű, és a könnyen tisztítható felületnek köszönhetően higiénikusabb környezetet biztosít.

A bioklimatikus pergola alumínium vázas és lamellás szerkezetének köszönhetően ellenáll a magas hőmérsékletnek és a szélsőséges időjárási változásoknak. A csapadékot zárt vízelvezetőin keresztül a lábakban elrejtve vezeti le. Hóterhelő képessége magas. Tetőszerkezete motorosan működtetett és távirányítóval szabályozható, a billenő lamellák 0 és 110 fok között állíthatók.

Az időjárásnak megfelelő védelmi funkciókkal ellátott szenzorok(eső,szél) is segítik a a pergola alatti élettér megóvását. Ilyen például a leggyakrabban használt esőszenzor, aminek köszönhetően a hirtelen jött nyári zápor esetén sem ázik el a pergola alatti tér, amikor senki sem tartózkodik otthon.